Soutěže Czech Dance Tour 2019

Soutěže

Naši letošní soutěžní dráhu jsme zahájili cestou Czech Dance Tour v kategoriích Hobby Freestyle. Po tříměsíčních přípravách na trénincích jsme připravili 4 soutěžní choreografie. MINIBABY - "Broučci na louce", KIDS - "Co se skrývá v kindervajíčku", TEENEGERS - "V srdci sopky" a mixovaná skupina "Byl to nebo nebyl sen".

Regionální kolo bylo téměř za humny a konalo se na velikonoční neděli 21.dubna v Mladé Boleslavi. Broučci tančili i s o tři roky staršími tanečnicemi, ale to nám nevadilo, chtěli jsme se taky ukázat,že i ve věku 3-6 let to dáme. Odměnou nám byly sladké fidorkové medaile. Tanečnice a princezny Locika,Sněhurka,Zvonilka,Elsa a Anna z kindervajíčka roztleskaly halu,ale měli to v konkurenci profi tanečnic opravdu těžké. Po vyhlášení kategorií MINI a DĚTI vystřídali naše mladší tanečnice na parketě JUNIOŘI A DOSPĚLÍ. Sopka se rozezněla svými karibskými rytmy a v choreografii Nicol Reichlové si odvezla bronzovou medaili. Mixovaná skupina tančila jako ve snu.Mladší tanečnice byly již od ranních hodin unaveni,do toho nastal výpadek elektřiny a v harmonogramu nastal 2,5 hodinový skluz.Nakonec jsme si ale odvezli stříbrnou medaili. Bylo to krásné,dlouhé a láskyplné a všechny naše choreografie postoupily na mistrovství Čech do Chrudimi.

O týden později v sobotu 27.dubna jsme se v brzkých ranních hodinách vydali autobusem Čechotour do 120 km vzdálené Chrudimi. Zde jsme nakonec odprezentovali dvě naše choreografie "Co se skrývá v kindervajíčku" a "V srdci sopky". Trochu nám tam chyběli naši nejmenší,ale jsou ještě opravdu malí na tak dlouhou a náročnou cestu a celý soutěžní den. Naopak mixovanou skupinu nám přesunuli organizátoři na neděli a z organizačních důvodů jsme se již další den soutěže nezúčastnili. Zažili jsme kopu smíchu, odnesli si pytel plný zážitků, velcí pomáhali malým,malí fandili velkým ... prostě paráda :-). Odměna v  Mc Donalds byla zasloužená. Tančili jsme jak o život všude kde se dalo ... na parketu,na benzínce,před halou,u Mc Donalds,uvnitř i venku - zkrátka všude :-) . Děkuji moc všem - byli jste báječní :-) .

Nyní nás čeká mnoho vystoupení v Mnichově Hradišti a jeho okolí .... sledujte naše fb stránky


Webové stránky zdarma